Mai,2017

30mai1:00 am- 1:00 pmDiscutie despre Drepturile Omului in Austria

Descriere

Impreuna cu Asociatia partenera din Austria “Armedas Hoffnung Freude” ne vom intalni cu reprezentanti Austriei, sa discutam despre problemele Romanilor ce sunt discriminati, inselati si batjocoriti pe teritoriul acestei tari.

Si Austria are legi, dar numai legile nu rezolva problemele, daca nu sunt mentionate si pedepsele la incalcarea lor. Modul de a face plangere este foarte greoi, cu multe piedici, timp dar si bani, pe care cel care cere ajutor nu ii are.

Timp

(Marti) 1:00 am - 1:00 pm

Locatie

VHS Penzing, Wien

Hütteldorfer Straße 112, 1140 Hütteldorf, Wien

2 gânduri despre „Discutie despre Drepturile Omului in Austria

  • Buna Ziua
    M-am adresat la unele Oganizatii pentru Drepturile Omului in Romania si am ajuns la concluzia ca majoritatea sunt de paravan .
    Indraznesc la dumneavoastra sa vin cu necazul meu . Am un fiu condamnat in Austria pentru fapte de pedofilie “comise” in Romania , dar organele romane , prin mai multe adrese trimise autoritatilor austriece nu confirma aceste infractiuni. Pentru ca am tot incercat la diferite autoritati in Austria sa arat anomaliile , fiului meu i s-a mai deschis un dosar si in prezent , ca adevarul sa nu se descopere , fiul meu in urma unei ” expertize” a fost internat intr-un penitenciar , cu sectie de pshiatrie . In Austria celor care isi cauta dreptatea si se lupta cu sistemul , sunt considerati , bolnavi psihici si sunt folositi ca material uman in scopuri medicale ? La dumneavoastra pot apela pentru sprijin , sau cazul meu prezinta complicatii si nu pot apela ??? n — sau ma indreptati catre alt sprijin ???
    Cu multa incredere Emilian

    • Buna Ziua, va rugam sa ne contactați prin Telefon, la următoarele numere: Nr. Germania +49 1573 7301941 sau Nr. Romania +40 736041440 sau daca aveti cateva documente si numerele de dosar din romania si austria, sa ni le trimiteți prin email la romania@aebs.org

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X