Mai,2017

30mai1:00 am- 1:00 pmDiscutie despre Drepturile Omului in Austria

Descriere

Impreuna cu Asociatia partenera din Austria “Armedas Hoffnung Freude” ne vom intalni cu reprezentanti Austriei, sa discutam despre problemele Romanilor ce sunt discriminati, inselati si batjocoriti pe teritoriul acestei tari.

Si Austria are legi, dar numai legile nu rezolva problemele, daca nu sunt mentionate si pedepsele la incalcarea lor. Modul de a face plangere este foarte greoi, cu multe piedici, timp dar si bani, pe care cel care cere ajutor nu ii are.

Timp

(Marti) 1:00 am - 1:00 pm

Locatie

VHS Penzing, Wien

Hütteldorfer Straße 112, 1140 Hütteldorf, Wien

4 gânduri despre „Discutie despre Drepturile Omului in Austria

  • Buna Ziua
    M-am adresat la unele Oganizatii pentru Drepturile Omului in Romania si am ajuns la concluzia ca majoritatea sunt de paravan .
    Indraznesc la dumneavoastra sa vin cu necazul meu . Am un fiu condamnat in Austria pentru fapte de pedofilie “comise” in Romania , dar organele romane , prin mai multe adrese trimise autoritatilor austriece nu confirma aceste infractiuni. Pentru ca am tot incercat la diferite autoritati in Austria sa arat anomaliile , fiului meu i s-a mai deschis un dosar si in prezent , ca adevarul sa nu se descopere , fiul meu in urma unei ” expertize” a fost internat intr-un penitenciar , cu sectie de pshiatrie . In Austria celor care isi cauta dreptatea si se lupta cu sistemul , sunt considerati , bolnavi psihici si sunt folositi ca material uman in scopuri medicale ? La dumneavoastra pot apela pentru sprijin , sau cazul meu prezinta complicatii si nu pot apela ??? n — sau ma indreptati catre alt sprijin ???
    Cu multa incredere Emilian

    • Buna Ziua, va rugam sa ne contactați prin Telefon, la următoarele numere: Nr. Germania +49 1573 7301941 sau Nr. Romania +40 736041440 sau daca aveti cateva documente si numerele de dosar din romania si austria, sa ni le trimiteți prin email la romania@aebs.org

  • Buna ziua. As vrea daca se poate sa aflu ce as putea face in cazul in care ma simt ca si urmarit si chiar incoltit de politia din Austria. Si va explic si de ce. Acum vreo 3 saptamani eu impreuna cu un coleg de munca am iesit in oras aici in Austria la cumparaturi. Totu a decurs normal in magazin am cumparat ce ne-a trebuit si am iesit afara la masina sa lasam punga cu cele cumparate si Bonul Fiscal. Dupa am mers in alt magazin de unde am plecat dupa vreo 30 minute. Ne-am ucat in masina sa plecat cand la primu semafor am fost incoltiti de vreo 3 sau 4 masini de politie. Ne-au scos afara din masina, mi-au intors masina pe dos de zici ca eram cine stie ce infractori. Pe parcursul perchezitie unul din politisti ma intreaba daca stiu de ce fac asta la care eu ii zic ca habar nu am. Dupa asta pe colegul l-au luat la ei in masina si mie mi-au zis sa merg cu masina mea dupa ei la politie, tin sa precizez ca nu au gasit nimic inafara de hainele cumparate atunci pt care aveam si Bonul Fiscal. La sectie ne-au verificat cred in toate bazele posibile si imposibile ale politiei, dupa care ne-au luat amprente, ne-au facut poze ca la niste infractori si ne-au luat si saliva pt testul ADN. In timp ce era acolo l-am intrebat pe unul din politai de ce ne aflam acolo, am facut ceva ilegal la care el zice ca nu acum totul e in regula. Am plecat dar asa rau cum m-am simtit in ziua aia nu m-am simtit de cand ma stiu, si de atunci ma simt la fel. Dar ce sa va zic ca ieri adica dupa 3 saptamani iesim iar dintr-un magazin si iar ne iau alti la control! Ne controleaza iar si iar degeaba. Nu stiu ce sa zic si sa fac dar eu cred ca asta e deja un abuz din partea lor. Sincer nu mai imi vine sa intru in magazine deoarece la iesire nu ma astept la nimic altceva decat ca iar ma asteapta politia. As vrea daca puteti sa-mi dati un sfat ceva. Va multumesc. O zi buna

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X