SFATURI RECENSĂMÂNT DE LA SENATOR/AVOCAT DIANA IOVANOVICI-ȘOȘOACĂ

Atentie: nu jigniti recenzorii, nu ii injurati, nu ii umiliti! Nu au absolut nicio vina. Sunt oameni fara posibilități financiare care incearca sa castige un ban pt a-si creste copiii. STATUL ISI BATE JOC DE EI, PT CA NU II PROTEJEAZĂ SI NU II RESPECTA!

Pentru cei care nu doresc sa se recenzeze sau doar partial:

1. Legitimati recenzorul. Notati-va tot ce scrie pe legitimatie. Puteti sa o si pozati

2. Cereti-i actul de atestare pt operator de date cu caracter personal. Daca nu il are, nu poate sa va recenzeze, pt ca nu are dreptul sa colecteze datele.

– daca are atestatul, notati-va datele din el, pozati-l.

3. Cereti sa va dea actul care demonstreaza ca telefonul, tableta sau orice aparat detine pt completarea datelor si răspunsurilor dvs, apartine unei instituții a statului care are dreptul de a colecta datele cu caracter personal pt recensamant.

Nu are dreptul sa va completeze datele pe un dispozitiv personal, ci numai pe unul aprobat si care sa apartina de instituții ale statului clar identificate (singurul care ar fi abilitat este STS).

Stati linistiti, nici ei nu stiu care sunt aceste institutii.

Daca va arata un astfel de act (desi ma indoiesc,) cereti sa va faca dovada legala ca instituția respectiva este abilitata de lege sa adune datele.

4. Daca nu vreti sa răspundeți la intrebari, invocati faptul ca RELIGIA NU VA PERMITE. Tehnologia nu este acceptata de multi preoti, calugari, măicuțe, culte religioase si NIMENI NU ARE VOIE SA VA INCALCE DREPTUL LA RELIGIE SI CREDINTA SI SA VA INCALCE NORMELE RELIGIOASE.

5. ÎNREGISTRAȚI TOATA ACEASTA INTALNIRE SI PASTRATI-O BINE.

Cereti formularul pe hartie. Daca vi-l dau, putin probabil, completati numai ce vreti voi. Nu bifați acordul pt prelucrarea datelor.

6. La sfarsitul intrebarilor, va vor cere sa bifati casuta in care va dati acordul pt prelucrarea datelor cu caracter personal: NU BIFATI ASA CEVA! REFUZAȚI! ESTE DREPTUL VOSTRU IN VIRTUTEA CONSTITUTIEI ROMANIEI – Art. 26, GDPR etc

7. Refuzati sa semnati pe tableta, telefon etc, menționând ca nu sunteți de acord ca semnatura dvs sa fie preluata de sistem si reprodusa oriunde, oricand, de oricine.

8. Nu dati datele personale ale membrilor familiei: nu aveti dreptul sa dati CNP, serie, nr buletin/carte de identitate al niciunei persoane, fara acordul expres exprimat in scris. Nu au nevoie de CNP la recensamant. Ceea ce fac este un abuz. Va sfatuiesc sa nu il dati nici pe al dvs.

9. In ceea ce priveste presupusa amenda:

RECENZORUL NU ARE DREPTUL SA VA AMENDEZE.

Pt a va amenda pt presupusul refuz de completare la recensamant, trebuie sa se duca la Politie, sa cheme un agent de politie care sa vina la usa casei, sa va legitimeze si sa constate personal ca refuzați. Dar pt asta trebuie sa ii deschideți, SI NU AVETI ACEASTA OBLIGAȚIE. NU II PRIMIȚI IN CURTE SAU IN CASA. NU AVETI ACEASTA OBLIGATIE, IAR EI NU AU DREPTUL SA INTRE PE PROPRIETATEA DVS. NICU RECENZORUL, NICI POLITIA.

ESTE VALABIL SI PT CEI CARE STAU IN CHIRIE.

Nu semnati procesul verbal de constatare a contraventiei, in caz ca vi se întocmește de politie. La mentiuni scrieti ca nu sunteti de acord si mentionati ce v-am scris mai sus.

APARATI-VA DREPTURILE SI LIBERTATILE FUNDAMENTALE!

DACA NU O FACETI VOI, NU O VA FACE NIMENI PT VOI! ESTE OBLIGAȚIA VOASTRA SA AVETI GRIJA DE DATELE VOASTRE

STATUL A DEMONSTRAT CA AUTORECENZAREA A CLACAT. 2 MILIOANE DE FORMULARE COMPLETATE ONLINE NU AU FOST ÎNREGISTRATE CORECT. VA DATI SEAMA CA DATELE VOASTRE SUNT IN PERICOL? SI NU VOR FI PĂZITE DE NIMENI

SUCCES!

Avocat/Senator Diana Iovanovici-Șoșoacă

Partidul S.O.S România

facebook.com linkedin.com twitter.com
Categories:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Related Posts

S.O.S. Romania e la un pas de prăbușire!
Sunați pe toți, ca avem nevoie de semnăturile și Votul lor. Daca nu faceți ce
In loc de cadouri trimise in strainatate, mai bine combatem Sărăcia din Romania
Asta e „Tara lucrului bine Făcut” după cum a spus președintele României, K.W. Iohannis acuma
CEDO are obligația de a se prezenta in toate limbile tarilor care au semnat convenția CEDO!
Semnată în 1950 de Consiliul Europei, CEDO este un tratat internațional care protejează drepturile omului și libertățile