Partidul S.O.S.ROMANIA a mai deschis încă doua Filiale in Germania!

Cea mai noua formațiune politica din Romania a organizat in ultimul weekend doua evenimente importante in afara granițelor.

Sâmbătă 17.Septembrie romanii din Nordrhein-Westfalen s-au adunat in Mönchengladbach pentru a se alătura Partidului S.O.S. ROMANIA. Oameni de bine, ce cred ca Romania inca mai poate fi salvata din ghiarele „Mincinoșilor si Hoților” ce au asuprit tara mai bine de 30 de ani.

Il felicitam pe președintele ales a Filialei Mönchengladbach dn. Cega Ioan Dorin dar si pe toți cei care au fost prezenți.

O zi mai tarziu, duminica 18.Septembrie a fost randul romanilor din Bayern sa deschida prima Filiala din acesta regiune. Si aici cei care s-au alaturat Partidului S.O.S. ROMANIA isi doresc schimbarea, cred in proiectele partidului dar si in oamenii ce il reprezinta cu mandrie, doamna presedinte Diana-Iovanovici Sosoaca cat si Erich Mocanu pe care cei mai multi il cunosteau deja, datorita muncii si implicarii in comunitatile de romani.

La fel, o felicitam pe președintele ales a Filialei Augsburg dna. Taroi Mariana dar si pe toți cei prezenți.

Presedintele S.O.S. ROMANIA organizatia Germania Erich Mocanu, multumeste tuturor celor care s-au implicat in aceste zile, datorita lor a fost posibila deschiderea acestor noi filiale.

Doar impreuna, oameni de bine, oameni cu credinta in Dumnezeu, in familie si in valorile stramosesti putem pune Romania pe picioare pentru a crea un viitor mai bun si mai sigur pentru copii si nepotii nostri.

Biroul Central S.O.S ROMANIA – org. Germania

Tel. +49 1573 7301941 – E-Mail: germania@sosro.ro

facebook.com linkedin.com twitter.com
Categories:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Related Posts

S.O.S. Romania e la un pas de prăbușire!
Sunați pe toți, ca avem nevoie de semnăturile și Votul lor. Daca nu faceți ce
In loc de cadouri trimise in strainatate, mai bine combatem Sărăcia din Romania
Asta e „Tara lucrului bine Făcut” după cum a spus președintele României, K.W. Iohannis acuma
CEDO are obligația de a se prezenta in toate limbile tarilor care au semnat convenția CEDO!
Semnată în 1950 de Consiliul Europei, CEDO este un tratat internațional care protejează drepturile omului și libertățile