Dragi sustinatori,

Va marturisesc ca traiesc o mare bucurie datorita increderii vostre, datorita sustinerilor voastre,mesajelor voastre de incurajare, a celor care mi-au incredinat votul.

Va multumesc tuturor celor care m-ati sustinut in cursa pentru alegerile parlamentare din decembrie 2016, va multumesc ca mi-ati permis sa continui in a-mi ajuta romanii din Diaspora, multumesc familiei mele pentru sprijinul neconditionat, le multumesc si celor care inca au privit cu scepticism decizia mea de a candida, dar si celor care ma privesc cu o umbra de indoiala. Acestora din urma le promit, ca voi face tot ce imi sta in putinta sa le schimb parerea, si sa ii conving ca putem facem cu totii o echipa.

Din pacate, inca in structurile importante ale tarii sunt nuclee care se opun schimbarii. Se opun curateniei, se opun onestitatii. Din acest motiv, legea privind alegerile parlamentare din decembrie 2016 a fost conceputa intr-un mod discretionar, astfel incat candidatii independenti sa aiba sanse infime de castig, marind proportional sansele celor care inca se agata de scaunele calde din functiile pe care inca le detin.

Va marturisesc ca, ultimele 3 zile au fost pentru mine o piatra grea de incercare, fiind pe pragul de a renunta la proiectele propuse. Au fost multe momente grele de cuget, de analiza, iar in final sunt convins ca am luat decizia cea mai buna. Nu am putut ramane nepasator increderii acordate de voi, cei din Diaspora, care ma sprijiniti si care imi sunteti alaturi, sper mult timp de acum inainte. Dat fiind faptul ca, numarul de voturi stranse pana luni 10.10.2016, data limita, nu imi permiteau inscrierea pe listele candidatilor independenti, am decis, dupa lungi cugetari, dupa negocieri prelungite sa dau un vot de incredere, celor care mi-au intins o mana de ajutor si care au promis ca imi vor respecta in totalitate proiectele dedicate Diasporei, celor care mi-au dovedit ca nu vor ignora interesele romanilor din Diaspora in beneficiul personal.

Astfel, am decis o coalitie, un parteneriat cu ALDE, coalitie care reprezinta un nou inceput pentru noi, romanii din Diaspora. Aceasta schimbare se va regasi in proiectele pe care vreau sa le gandim impreuna, sa le promovam impreuna. Asadar, din pozitia a doua de pe listele ALDE Diaspora, imi doresc sa fiu convingator prin fapte, prin sustinerea intereselor romanilor de peste hotare, prin determinarea cu care, sper, ca va voi reprezenta voua, romanilor de peste hotare, interesele in Parlamentul Romaniei.

Va multumsc tuturor si va indemn sa facem treaba impreuna pentru binele nostru, al celor din Diaspora.

Acelasi, al vostru Erich Mocanu. p.s. in zilele urmatoare va voi prezenta proiectele mele, echipa de lucru, asteptand totodata sugestiile voastre.

Schreibe einen Kommentar