CE controleaza justitia din Romania si cere urgentarea anchetării mai multor politicieni

Ne mai miram de unde incepe Coruptia si Controlul asupra cetatenilor? De ani de zile, eu am o vorba, Parlamentarii Romani nu sunt ei cei corupti, ei sunt doar elevii altor Politicieni ce provin din Germania, Franta, Italia, Anglia etc. Tot ce se invarte in Romania sunt lectiile primite de la CE.

Aici in Raportul MCV din data de 7-9.Noiembrie 2012 si ajuns la Ministerul Justitiei din Romania pe data de 10.10.2012, se vede clar la punctul 20. ca CE cere eliminarea din sistem si din viata civila a mai multor persoane.

“Documentul cuprinde 21 de puncte, iar, la punctul 20, Comisia Europeană a indicat o listă cu politicieni români care aveau probleme cu justitia, pentru care s-a cerut urgentarea anchetării. erichmocanu.ro

Este inacceptabil si de netolerat, ca cineva din afara dosarelor, sa faca presiuni asupra Justitiei din Romania si sa dea comenzi. Nu asta inseamna o Europa Democratica,

Sustin cu tarie pe doamna Europalamentar Maria Grapini, pentru demersul ei, cerand explicatii Sefului CE si doresc ca si ceilalti Europarlamentari Romani sa se alature ei.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X