Dragi Romani, prin acest mesaj doresc sa va arat, ce înseamnă sa nu fii atent unde semnezi și pe cine susții.

Nu vii s-a întâmplat sa primiți un telefonat în care sa va întrebe dacă sunteți dumneavoastră, domnul sau doamna ce locuiți la adresa ….? De multe ori, ne întrebăm, de unde știe firma X sau CallCenterul Y datele mele exacte?

Este simplu și doresc sa va arat cât de ușor este chiar cu aprobarea dumneavoastră.

Urmărind pe europarlamentarul Dacian Cioloș pe Facebook, am observat ca are o postare foarte interesanta. Cioloș, îndeamnă romanii sa susțină candidații USR-Plus cu o semnătură digitală.

Apăsând pe lincul din postare https://bit.ly/Semneaza_Online s-a deschis o noua fereastra direct cu formularul de de susținere și semnătura online:

Din cauza ca sus în stânga exista o adresa tare comica și asa nu prea am încredere în Internet și tehnologia aceasta, ma gândeam sa intru pe pagina oficiala a partidului USRplus și anume pe https://www.usrplus.ro/

Ce credeți ca am observat? Tot acea reclama pe care a postat-o si europarlamentarul!

Apasand si aici pe butonul „semneaza ONLINE“ am ajuns din nou la:

Foarte interesanta adresa paginii: https://semnaturi.asociatia-g2.ro/locale-2020/usrplus/

AICI am devenit deja sceptic: Oare cine sunt ăștia, cu ce se ocupa și cu ce ocazie strâng ei aceste date personale

In primul rând am făcut următorul pas: Am șters din adresa de mai sus ultimul cuvânt „/usrplus/“ și ce credeți ca a ieșit ca rezultat?

WAU interesant: Aceasta Asociație g2 strânge semnăturii pentru 2 partide și un independent „asa numit independent pentru ca are PNL în spate“

Hai sa mergem mai departe si sa vedem cum se semnează formularul de susținere?

In prima parte trebuie sa treci Adresa:

In partea a 2-a te întreabă pe cine dorești sa susții:

Iar in partea a 3-a, apare un lucru foarte interesant! Trebuie sa incarci copie dupa C.I. (Buletinul)

La poziția 4, trebuie sa semnezi online cu maus-ul:

Dupa ce ti-ai dat Adresa, copia Buletinului si ai si semnat in format electronic, mai trebuie sa dai si adresa ta de email si un numar de telefon.

Hai ca e totul super de bine, pentru ca nu dai aceste date partidului pe care dorești sa îl susții, ci unei Asociații G2!

La al 6-lea pas, trebuie doar sa mai confirmi ca ești de acord cu prelucrarea datelor personale și sa trimiți formularul.

TERMENI ȘI CONDIȚII le gasiti aici: https://semnaturi.asociatia-g2.ro/info/termeni-si-conditii si dupa cum vedeti din nou apare Asociatia G2

Oameni buni, dacă nici acuma nu va este clar cât de ușor puteți fii manipulați și înșelați, chiar nu mai știu cum va pot informa.

Părerea mea este ca aici susținătorii USR PLUS sunt înșelați de acest partid, pentru ca nu USR PLUS strânge datele voastre ci o firma privata ce la orice ora poate vinde mai departe informațiile date de voi cu buna știință.

Cum poate aceasta Asociație sa garanteze gestionarea datelor dumneavoastră?

Cine Garantează ca nu se manipulează datele personale?

Cine Garantează ca nu se vând Datele?

De ce USRPLUS cât și Nicusor Dan si partidul Demos nu informează cetățenii, ca nu ei strâng semnăturile, ci o firma privata?

A, ca exista TERMENI ȘI CONDIȚII, hai serios!

2 Replies to “Cum ajung datele susținătorilor acolo unde nu trebuie?”

  1. alianta ănl si usr va pierde alegerile

  2. Sustin Erich Mocanu !

Schreibe einen Kommentar