Erich-Eduard Mocanu Gollent
Născut la 23.09.1973 in Lugoj
Mama: Maria Gollent
Tata: Roderig Gollent
Căsătorit din Feb.2012 cu Sanda Mocanu

Am 3 copii, Armin ce din păcate la numai 7 luni după naștere s-a dus la cer devenind îngeraș. De aceea ne bucurăm în fiecare clipă de frățiorul lui geamăn, Arian ce astăzi are 8 ani și de surioara Yasmin 14 ani.

border

La vârsta de 17 ani, în Iulie ’90 am plecat cu toată familia în Germania unde și la ora actuala sunt stabilit.

De când am ajuns în Germania pana la ora actuala, am lucrat în mai multe domenii:

Zugrav, Muncitor în Fabrică, Vânzător,

În Anul 1998 am absolvit o scoală de securitate privata și am lucrat ca Detectiv particular pana in anul 2006.

De când am plecat din România, în fiecare zi ma gândeam la țara mea, la frumusețile și bogățiile ei, la fiecare cetățean ce nu cunoaște Romania, astfel ca am început sa-mi promovez țara.

Începând cu Aug. 2006 am început sa lucrez ca și Consultant Turistic pentru mai multe firme Turistice din Germania iar în anul 2008 pentru ca îmi plăcea sa am contact și cu clienții noștri, am făcut și Școala de Șofer cl. D.

După tragedia ce am avuto în familie cu Îngerașul Armin în luna Oct.2008 am hotărât împreuna cu soția, sa înfințăm un ONG (Organizație Non Guvernamentala) cu numele Auch Engel brauchen Schutzengel, pe românește Chiar și îngerii au nevoie de îngeri păzitori, ce vine în sprijinul Copiilor bolnavi și nevoiași din Romania.

Începând cu venirea românilor la munca în UE în anul 2011 au început și problemele de alta natura pentru ONG-ul nostru, începând de la tot felul de Formulare, și pana la reprezentarea, traducerea în sala de judecata.

Din păcate, românul nostru plecat peste hotare, de cele mai multe ori este foarte naiv și pica în diferite capcane, iar în cele mai rele cazuri se sfârșește cu o repatriere în patru scânduri.

Idea de a candida a pornit de la acești români pe care am reușit sa ii ajut și care considera ca din politica as putea mai multe rezolva, pentru cei plecați peste hotare.

border

Schreibe einen Kommentar