Noua bancnotă de 50 de euro
În luna aprilie, apare noua Bancnota de Cincizeci de Euro în circulație.

Roaming
Incepand cu 15.iunie 2017 când efectuezi apeluri în alte țări din UE, nu se mai plateste suprataxele internationale.

Soluționare alternativă a litigiilor la cumparaturile online.
Din februarie vanzatorii trebuie să informeze clientii despre conditiile de arbitraj alternativ care pot solutiona problema aparuta dintr-o vanzare-cumparare. Legea consumatorului de soluționare a litigiilor se bazează pe un obiectiv al UE privind soluționarea alternativă a litigiilor consumatorilor.

Eticheta de eficiență
Etichetele de eficiență pentru aparatele electrice trebuie să fie semnificative. Se preconizează că scara va fi, în viitor, din nou limitată la clasele de eficiență A la G; se scot clasele A + la A +++.

Taxa Radio/TV
Care nu a reușit până în prezent pentru a face o cerere de scutire sau de reducere se poate face acest lucru începând cu anul 2017 retroactiv, pentru trei ani in urma.

Legea privind traficul rutier
Părințiilor li se permite să însoțească copiii lor, în timp ce merg cu bicicleta pe trotuar și își poate îndeplini misiunea de supraveghere a traficului, în cele din urmă juridic. Până în prezent, părinții au trebuit să conducă pe pista de biciclete sau pe drum, în timp ce copiii au trebuit să folosească trotuarul pana la vârsta de opt ani.

Creșteri Sumei de bază neimpozabila
Suma de Baza neimpozabila creste de la 01 ianuarie. Suma de bază pentru persoanele singure urcă cu 168 Euro la 8820 Europe an. Căsătoritii au in viitor Suma neimpozabila 17640 euro pe an. Cu alte cuvinte, taxele sunt deduse numai în cazul în care venitul este mai mare decât suma. În plus, Suma de Baza pentru creșterea copilului va fi majorata la 4716 de euro pe an.

Salariul minim
Pentru prima dată, minimul legal de la 01 ianuarie creste cu 34 de cenți brut, ajungand la 8,84 euro pe oră. Condiția minimă pentru toți lucrătorii adulți, cu excepția șomerilor pe termen lung, în primele șase luni după reluarea activității.

Schreibe einen Kommentar