Nu accept ca o familie de trădători de țara, ce de frică şi lașitate şi-au luat catrafusele și au părăsit din România, iar după zeci de ani să revină în Romania și să fie recunoscut ca Rege. Nu este numai vorba că poarta Titlul de Rege, Regina sau cum doresc ei să fie numiți, ci pur şi simplu poziția şi statutul pe care unii Politicieni după spaga primita, doresc săl ofere Acestei Familii.

O nesimțire de secolul al XXI-lea vine din partea Președintelui Senatului, ce înaintează Senatului şi Parlamentului, o procedură de URGENŢÂ numita „Procedura de urgență pentru inițiativa legislativă pentru reglementarea statutului juridic al Casei Regale”

Unde este urgență domnul Tăriceanu?

Ați întrebat cetățenii Români, dacă sunt de acord cu așa ceva?

Românii v-au pus la Conducerea României, pentru că le-aţi promis împreuna cu PSD-ul, că le faceți viată mai ușoară, civilizată si omenească. Dumneavoastră domnule Tăriceanu, împreuna cu partenerii de coaliție, faceți abuz de posturile pe care le dețineți şi în loc să corectați toate problemele ce în ultimii 28 de ani au fost aduse asupra românilor, voi continuați sa vindeți țara!

Tare cred că dumneavoastră domnule Tăriceanu, încă nu ați înțeles ce înseamnă sa fiți Liberal şi Democrat, cred că trăiți încă într-o perioadă, in care nu exista cuvintele Libertate si Democrație.

Care este motivul dumneavoastră sa propuneți o asemenea lege? Romania are sute de Politicieni, mii de organizații statale, mi de organizați non-guvernamentale, pentru ce ne mai trebuie si o Casă Regala plătita din bani publici?

Ce poate oferi instituția „Casa Regală” ce nu pot oferii instituțiile menționate mai sus. O vor duce Romanii mai bine?

Este tare interesant sa vedem zilnic, că România nu are bani de a plăti Pensii decente, Copii nu pot merge la scoală că nu sunt bani, medicii, profesorii nu sunt plătiți așa cum ar trebuie. De unde scoateți Banii aceștia pentru a mai susține încă o instituție „Casa Regala” plina cu trădători de tara.

Nu e de mirare, că oameni își doresc ca Politica să dispară. Dacă tot doriți așa cum îmi doresc si eu, ca să existe legea Răspunderii Magistraților, așa îmi doresc ca să existe și legea Răspunderii Politicienilor.

Semneaza si Sustine  Petitia: 

https://www.petitieonline.com/nu_vrem_casa_regala_infiintata_si_finantata_din_bani_publici

Schreibe einen Kommentar