Venitul minim garantat legat de participarea la comunitate!

Venitul minim garantat este un lucru Democratic si Social si nu are voie sa dispara dintr-o tara cum este Romania. Romania este un Stat de Drept, un Stat Democratic si Social. Statul Roman are obligatia de a asigura cetatenilor o viata decenta, sigura si democratica.

Nu sunt de acord cu Presedintele Senatului Călin Popescu Tăriceanu pentru a scoate venitul minim garantat, dar recunosc ca in Romania avem sute poate chiar mii de persoane, ce pur si simplu nu au chef de munca si traiesc numai din banii ce statul roman ii da luna de luna.

Propun Parlamentarilor, Senatului si Guvernului Romaniei, sa se gandeasca la varianta de a obliga cetateanul ce primeste acest ajutor din contul comunitatii, sa se implice la viata de zi cu zi.

In fiecare oras din Romania exista minim un Parc, minim o insula cu Flori, strazile trebuie maturate, sunt sute de probleme unde am avea nevoie de oameni dar nimeni nu doreste sa se implice.

Suntem Democratici si Sociali, dar asta nu inseamna, ca daca cineva iti ofera un deget ii poti cere toata mana.

In loc sa desfintam Venitul minim garantat, mai bine am obliga cetatenii ce dorest ajutor din fondul Social, sa se implice la aceste probleme, si sa ii obligam ca un minim de ore sa le faca in folosul comunitatii.

Nu putem accepta, ca o persoana ce nu are probleme medicale sa fie intretinut de comunitate , numai pentru ca dansii nu au chef sa se trezeasca de dimineata. Daca acceptam asa ceva, atunci ne batem joc de cei ce sunt cinstiti si merg zi de zi la munca!

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X