La inceputul lunii Noiembrie pe pagina mentionata mai sus, a fost adaugat un comentariu la o postare, ce autorul comentariului se dadea cu numele meu.(erich mocanu). Vazand aceasta postare, am scris un email redactiei, sa cerceteze daca persoana aceea are acelasi nume ca si mine. Pana in ziua de azi nu am primit nici un raspuns, dar comentariul e tot online. Tot la acel comentariu (falsu erich mocanu) am comentat si eu si am anuntat ca nu am aceasi pozitie si nu sunt aceasi persoana cu cel de mai sus.

Astazi a mai aparut un comentariu la o alta postare pe numele de erich mocanu.

Pe mine nu ma deranjeaza postariile, ci doar ca cineva se foloseste de numele meu, iar comentariile sunt pe fata pentru a discredita imaginea si pozitia mea.

Andrei Groza
Andrei Groza, angajatul cetateanul.ro

Am luat legatura prin telefon cu Andrei Groza de la ziar, dar acesta nu are nici un interes de a pune punct acestei situatii, singurul sau interes este de a avea rating. Stiu ca ziarul nu funcioneaza asa cum au sperat, chiar au fost nevoiti sa ramana doar online, tiparirea fiind un adevarat insucces, dar nu e etic si nici moral.

Cu aceasta publicatie am mai avut de aface dar inoficial la alegerile locale, cand am sustinut public un alt candidat decat omul DNA-lui ce e si Patronul Firmei KNT ONLINE MEDIA SRL ce detine acest ziar online, renumitul si mult iubitul acum aplauze nimeni altu decat Candidatul independent Claudiu Buciu, pardon nu mai e independent, e chiar presedintele PNL Lugoj. Acest ziar ce se da apolitic, a blocat accesul la comentarii doar pentru a nu deranja ochiului renumitului patron.

In discutia de astazi cu distinsul angajat, mi s-a facut clar ca pot exista si e liber sa folosesti numele ce nu il ai, exceptie facand un singur nume “Buciu”.

Sinteza: A inceput campania. Oare cine e in spatele acestui personaj “erich mocanu” ce incearca sa-mi creeze conflicte, neplaceri dar si discreditare! Sunt Candidat ALDE si poate ca pozitia aceasta le da batai de cap, dar oare la cine? Comic e, ca doar la acest ziar se intampla si noi pe Lugoj avem inca vreo 3-4 ziare online.

Un sfat pentru mine, ce spuneti, ma duc cu plangere la politie?
Ce ma sfatuiti voi sa fac?

cetateanul.ro/exclusiv-directorul-csm-lugoj-si-a-dat-demisia-situatia-financiara-a-clubului-este-dezastruoasa_158179.html cetateanul.ro/ultima-declatie-de-avere-a-prim-procurorului-din-lugoj-dan-cristian-tatar-a-castigat-anul-trecut-peste-11-000-de-lei-lunar_158728.html

CETATEANUL: ÎNREGISTRARE MARCĂ pozitia 23

Schreibe einen Kommentar